تحقیقی  نظامند در ارتباط با گیاه استویا

تحقیقی نظامند در ارتباط با گیاه استویا


منبع : روابط عمومی کارخانه قند نیشابور


فهرست مطالب
• مقدمه
• استویا چیست؟
• انواع استویا
• تاریخچه استویا
• ملاحظات سلامتی مصرف استویا از نظر اداره غذا و داروی آمریکا
• شرایط مناسب برای رشد استویا
• خاک مناسب برای رشد استویا
• الزامات رشد استویا
• شرکتهای پیشرو در رشد و بومی سازی گیاه استویا
مقدمه
این جایگزین شکر هزاران سال در این حوالی بود. چه کسی میدانست؟
Stevia Rebaudianaگیاه چند ساله بومی آمریکای جنوبی با برگهای سبز با اندازه کوچک تا متوسط در شرایط بلوغ کامل تا 2 فوت رشد می کند.برگهای استویا در هر شرایطی به میزان سی تا صدوپنجاه برابر از شکر سفید معمولی شیرین تر است، در حالیکه میزان کالری و کربوهیدرات آن صفراست.
اگر چه چند سالی از عمومیت استفاده از این شیرین کننده طبیعی در آمریکا نمیگذرد اما این گیاه تاریخچه ای هزاران ساله از استفاده غذایی به عنوان شیرین کننده در آمریکای مرکزی و جنوبی دارد.برای بیماران قندی و افراد دارای رژیم این گیاه بهترین جایگزین شکر می باشد. همچنین استویا یک طعم ملایم تلخ و مشابه شیرین بیان پس از مصرف را دارد.
اگر چه ایالات متحده در دهه نود بدلیل ملاحظات سلامتی و عدم شناخت کافی از عوارض جسمی این گیاه تحریمی سنگین بر واردات این گیاه اعمال کرد اما در سال 2008 توسط اداره دارو و غذای ایالات متحده اثبات گردید که مصرف مستمر این گیاه به عنوان شیرین کننده هیچ عارضه بد جانبی دراز مدت ایجاد نمی کند.بر طبق نظرات آندرو ویل فارماکولوژیست و مدیر برنامه تحقیقات داروهای تلفیقی دانشگاه آریزونا ، استویا صده هاست که مورد استفاده انسان است و هیچ عارضه جانبی ایجاد نکرده است.
برای استفاده در پخت و پز برگ گیاه استویا باید خشک شده و به شگل گرانول و یا یک گرد ریز سفید آسیاب شود. هر چند مستقیما برگ استویا برای شیرین کردن نوشیدنیهای گرم بطور مستقیم قابل استفاده است. اما استفاده مشابه از برگ استویا برای نوشیدنیهای خنک کاربردی نمی باشد.


تگ ها
برای مشاهده ادامه مقاله به پی دی اف زیر مراجعه نمائید