تفاوت در ارزش غذایی شکر قهوه ای و سفید

تفاوت در ارزش غذایی شکر قهوه ای و سفید


منبع : روابط عمومی شرکت سهامی قند نیشابور



تفاوت در ارزش غذایی شکر قهوه ای و سفید
:با توجه به این که شکر سفید و قهوه ای از یک نوع محصول تولید می شود. نیشکر یا چغندر قند - آن ها کاملا شبیه هم هستند. در واقع ، بیشتر شکر قهوه ای مخلوطی از شکر سفید و شهد است ، که نوعی شربت گرفته شده از شکر است. شهد مسئول تیره تر کردن رنگ آن است و ارزش غذایی آن را کمی افزایش می دهد.مهم ترین تفاوت غذایی بین این دو این است که شکر قهوه ای مقدار کمی کلسیم ، آهن و پتاسیم بیشتری دارد.گفته می شود که مقادیر این مواد معدنی در شکر قهوه ای ناچیز هستند ، بنابراین منبع خوبی از ویتامین یا مواد معدنی نیست هم چنین شکر قهوه ای حاوی کالری کمتری نسبت به شکر سفید است ، با این حال کمی تفاوت دارد. یک قاشق چای خوری (4 گرم)شکر قهوه ای 15 کالری دارد در حالی که مقدار مشابه شکر سفید 16.3 کالری دارد. گذشته از این اختلافات جزئی ، از لحاظ ارزش غذایی شبیه هستند تفاوت های اصلی آن ها در طعم و رنگ آنهاست


تگ ها